Autor

Îmi place să cred despre mine că sunt o persoană caldă, calmă și cu mult umor. M-am născut într-un sătuc mic și colorat, unde mi-am trăit copilăria alături de cei trei frați ai mei. Îmi place iarna; ador să alerg prin cascadele de fulgi albi de zăpadă, chiar dacă am douăzeci și patru de ani. Încă visez cu ochii deschiși, și încă îmi place să cred că viața e la fel de colorată pe cât vreau eu să fie.

Prima carte pe care am citit-o, cred că în jurul vârstei de șapte ani, a fost ”Laleaua neagră” de Alexandre Dumas( scriitorul meu preferat), apoi, am luat toată biblioteca la rând.

Un factor declanșator al pasiunii mele pentru scris s-a produs în clasele primare, când profesoara de Limba și Literatura Română m-a învinuit de plagiat în cazul unei compuneri banale. Atunci am început să scriu. Poate din dorința de a-mi răspunde întrebărilor ce-mi bântuiau mintea neîncetat despre tot ce vedeam în jur.

Scrierile mele pun accentul pe ceea ce ne leagă ca oameni unul de celălalt, esența sufletească creată din și prin iubire. Am descoperit că omul în toată viața lui caută împlinire. Să fie mulțumit de el, de job, de casă, de statut, dar foarte puțini sunt aceia care și-au dat seama că acel gol din suflet nu poate fi umplut decât prin iubire. Pentru că orice lucru material e trecător, iar pe moment iluzia poate fi mulțumitoare, dar amărăciunea dintr-un târziu e și mai nemulțumitoare. 

Printre rânduri am presărat amuzament, ironie, poate chiar și tristețe. Urmăresc firul psihologic al personajelor, încercând permanent să le ancorez la realitate. Le-am conturat cu un marker roșu și le-am dat brânci să pășească printre pagini. Le-am lăsat să-mi arate drumul, să-mi povestească oful și le-am dat mâna ca să se ridice atunci când pașii lor se împotmoliseră în deznădejde. Atunci m-am aplecat deasupra filelor și le-am urmat în tăcere, cu sufletul mic și tremurând la orice pas făcut de ele pe lângă bordură. Am intrat în poveste și m-am pierdut printre cuvinte.

Îmi doresc ca cei care au curiozitatea să citească o lucrare de-a mea să-și facă provizii  de ciocolată și înghețată. Veți descoperi de ce pe parcurs.