Autor

Apusurile de soare, romanele de dragoste și marea sunt cafeaua mea în zilele cu nori. Dacă aș încerca să mă descriu în câteva cuvinte, aș spune că sunt o pasionată de lectură, o visătoare incurabilă, care își trăiește fericirea printre cuvinte și cărți. Am început să cochetez cu scrisul la treisprezece ani. Inițial, eseurile mele erau scurte introspecții și o formă de a exterioriza tot ceea ce trăiește o adolescentă, dar la scurt timp, din curiozitate, m-am aventurat și pe tărâmul prozei. Rezultatul a fost dincolo de așteptările mele. La vârsta de cincisprezece ani am scris romanul ”Și s-a făcut întuneric”, publicat în 2019 la Editura Prut Internațional.

Încerc să scriu despre orice, dar am o predilecție pentru iubire și destin. Cred că fiecare om ascunde un univers și o poveste uimitoare, iar mie îmi place să descopăr lumi lăuntrice și să aștern istoria lor pe hârtie. Scriu, pentru că asta mă face fericită. Îmi doresc să colecționez povești frumoase și să le dau viață.

De la treisprezece ani și până în prezent am peste patruzeci de apariții în reviste literare, precum Revista NOI, Revista Banchetul, Revista Scriitorul, Revista Bogdania, dar și în câteva antologii precum ”Conexiuni” apărută la editura Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, 2021, ”Șotron pe zăpadă” publicată la editura Siono din București, 2021, ”Alpinism literar” apărută la editura Pim din Iași, 2020.

Proza e modalitatea mea de a evada din cotidian, a mă căuta și a mă regăsi chiar și atunci când înlăuntrul meu pare să se dezlănțuie furtuna. Datorită pasiunii pentru lectură și scris, am înțeles că fericirea mea e despre zâmbetele oamenilor necunoscuți, despre înghețatele cu căpșuni și vanilie, despre oamenii care merg grăbiți pe stradă, despre gândurile pe care le ascund dincolo de ochi și suflete, despre chipuri trecătoare care mă inspiră. Fericirea mea e despre zile de noiembrie cu cer curat ca lacrima. Fericirea mea e despre amintiri. Fericirea mea e despre momentele în care îmi îngădui să văd dincolo de imperfecțiuni. Fericirea mea e despre cuvintele rostite și nerostite. Fericirea mea e despre poveștile existente și inexistente.