Autor

Pasiunea pentru lectură am avut-o încă de mică, dinaintea începerii școlarității. Desigur că a contat foarte mult și sprijinul familiei care a investit în mine și m-a îndrumat pe calea învățăturii.

În copilărie îmi plăceau poveștile, pentru că acestea reușeau să creeze o lume magică, diferită de cea reală, iar acest lucru mi se părea spectaculos. Literatura fantastică a fost cea pe care am îmbrățișat-o și am admirat-o cel mai mult de-a lungul timpului. Mi s-a părut întotdeauna extraordinar faptul că autorii, care scriu astfel de cărți, reușesc să contureze un întreg univers în jurul poveștii pe care o schițează.

Mi-am început cariera în anul 2008, lucrând ca profesor pentru învățământ primar. Am avut un parcurs profesional aparte, încercând învățământul de stat, privat, centrele educaționale, fiind învățător și în același timp instructor de chitară în cadrul a diferite proiecte, care urmăreau dezvoltarea elevilor, dar și îmbunătățirea sistemului ca atare.

Deși am fost întotdeauna o cititoare înrăită, nu m-am imaginat niciodată ca fiind în postura de autoare. Acest lucru s-a petrecut pe neașteptate pentru mine și a venit într-o etapă a vieții încărcată cu un echilibru aparte. Am început să scriu în perioada concediului de creștere copil, găsindu-mi inspirația și oferindu-mi timp pentru a face ceea ce îmi plăcea.

Lucrând cu copiii, am fost întotdeauna aproape de literatură și poate că de aceea mi-a fost atât de ușor să scriu prima mea carte, Luna Silva și Profeția, care face parte dintr-un proiect mai amplu, o serie ce vrea să valorifice istoricul local, legendele, tradițiile și obiceiurile specifice românilor.

Prin seria intitulată Vrăjitoarele din Transilvania doresc să-i conduc pe cititori într-o lume fantastică, din care să nu-și dorească să mai iasă. Am încercat să creez povești al căror final nu este deloc ușor de anticipat. Personajele pe care le-am conturat promovează o serie de valori și principii, putând deveni astfel un model pentru tinerii cititori.

Aștept cu nerăbdare să pătrundeți în această lume magică plină de vrăjitoare, oameni lupi și alte creaturi fantastice, care vă vor stimula imaginația.

Sper ca parcursul meu în calitate de autor să vă încânte oferindu-vă ocazia de a realiza o escapadă din cotidian, într-un univers paralel de neuitat.