Autor

Leila Sandra M., născută în orașul industrial Reșița, și-a făcut debutul literar în 2016, deși scrie de la vârsta de 13 ani. Din acel punct și până în prezent a înființat grupul de Facebook „Books Books and More Books” care se bucură de aproximativ 9.000 membri, a devenit colaborator al Bibliotecii Județene „Paul-Iorgovici” Caraș-Severin, Reșița, a avut nenumărate lansări de carte atât local cât și național, a înființat revista literară (online) „WORD PILOT” care a avut în vedere promovarea scriitorilor fără putere financiară sau posibilitate de publicare.

Totodată, Leila Sandra M. a avut numeroase apariții la Radio România (Reșița), organizatorul celui mai mare târg de carte din Romnânia „Târgul de Carte Gaudeamus”.

Deși de profesie este Traducător/Translator, autoarea lucrează într-o multinațională pe domeniul de Marketing și în timpul liber se ocupă de design graphic.

A studiat la liceul de muzică și artă din Timișoara ”Ion Vidu” și a terminat studiile liceale la liceul de artă din Reșița „Sabin Păuța”, specializare violoncel. Artele o îndrumă de mică și astfel în 2021 a reușit să devină artist producător independent (expozant) în una dintre cele mai mari expoziții de artă din lume, organizată și susținută de Atelier Montez, prin proiectul „be**pART” (Italia, Roma), proiectul urmând să intre în cartea recordurilor Guinness.

Îndrăgostită de cărți, călătorii și fotografie, consideră că are multe de împărtășit cu cititorii din țară cât și din întreaga lume, scrisul reprezentând modul ei de a se exprima cel mai bine.