Autor

Scriu zilnic pe pagina mea de Facebook proză, poezie, jurnale de călătorie sentimentală, amintiri, texte, gânduri. Scriu cu dor de țara natală, de oamenii dragi din viața mea de acolo. Scriu inspirată de țara mea adoptivă Belgia. Scriu cu mare drag de cuvinte.

Am articole de călătorie publicate pe platforma online Ro-Expat Belgia și texte, fragmente de proză scurtă, publicate în Revista Itaca Dublin dintre care unul, intitulat Femeia cu multe vieți, a fost finalist al Concursului Peregrinări ediția a XIII-a. Am început o colaborare frumoasă și cu Revista Timpul Belgia, unde am publicat proză scurtă la categoria Literatură.

În anul 2020, urmare a unui concurs literar organizat de Editura SIONO București pe tema iubirii, un text a fost publicat în volumul colectiv Inima nu face riduri. Life happens. La final de an 2021, povestea mea de iarnă, Franjuri de Memorie, a apărut în volumul colectiv Litere pe Fulgi de Nea. Break the Ice – la editura SIONO București.

Am primit premiul al doilea la Concursul Național de Proză Mihail Sadoveanu, ediția a XI-a, organizat de Muzeul Literaturii Române din Iași. Am participat atunci cu un text de proză scurtă intitulat Scrisorile Parcului și cu un fragment de roman (Ile și Ion).

Proiectele de viitor includ bineînțeles scrisul în toate formele lui de manifestare, poate o antologie de proză scurtă sau, de ce nu, un volum de poezie.

Am studii economice, dar sufletește sunt ancorată în magia scrisului, iar acum trăiesc fericirea de a fi găsit răgazul contopirii în cuvinte potrivite.

-25%
Original price was: lei43.00.Current price is: lei32.25.
-25%
Original price was: lei40.00.Current price is: lei30.00.
-30%
Original price was: lei83.00.Current price is: lei58.10.