ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Vă rugăm citiți răspunsurile întrebărilor de mai jos înainte de a ne trimite un mesaj.

Pentru produsele achiziționate pe www.ink-story.ro, ai la dispoziție următoarele modalități de plată:

– plata cu cardul online
– ramburs
– transfer bancar

Variantele de livrare sunt:
– Cargus
– Sameday (Easybox)

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii. De obicei coletele ajung la dumneavoastră între 3 și 5 zile lucrătoare.

Calitatea de abonat îți permite accesul la o gamă completă de informații și servicii cu ajutorul cărora:

– poți comanda orice produs doar printr-un singur click, fără a mai fi necesar să completezi mereu toate datele tale personale;
– poți urmări starea comenzii tale, fără a mai fi nevoit să suni la Departamentul de Relații cu Clienții din cadrul firmei noastre, economisind astfel timp și bani;
– ai posibilitatea să acorzi rating cărților și să faci comentarii cu privire la cărțile preferate

Accesezi pagina din bara de meniu din partea de sus a site-ului nostru, de pe butonul „Înregistrare” și completezi câmpurile cu numele, prenumele, adresa ta de e-mail, după care îți alegi o parolă pentru noul cont. Apoi apeși butonul „Înregistrare” și, în scurt timp, vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail pe care ai utilizat-o la înregistrare.

Conform politicii de protejare a informațiilor personale, putem oferi terților anumite date generice conținute în formularul de înregistrare, dar nu informațiile personale de identificare, cu excepția cazurilor când acest lucru este acceptat explicit de tine sau în cazul în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și procedurile judiciare.

Contactează-ne