Termeni și Condiții

1. UTILIZAREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEȚI IMPLICIT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE MAI JOS.

Ink Story, denumită EDITURA INK STORY,  are sediul social în Pucioasa, județul Dâmbovița, strada Colinei, numărul 7.

E furnizor al serviciilor de editare a cărților, în formă tipărită, în format electronic sau audio, ori pe internet. Acest serviciu include: editarea cărților, broșurilor, pliantelor și materialelor similare, inclusiv editarea cărților în format electronic.

2. DREPTURI DE AUTOR

Conținutul site-ului este, în totalitatea lui, proprietatea editurii Ink Story. Nu se pot reproduce materiale de pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea Ink Story.

3. UTILIZAREA INFORMAȚIILOR DE NATURĂ PERSONALĂ

Nu suntem răspunzători pentru eventualele daune provocate de transmiterea intenționată a informațiilor de natură personală, ilegală, pornografică, amenințătoare prin e-mail sau mediul online. Conținutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, downloadat fără consimțământul în scris al editurii Ink Story. De asemenea, nu este permisă distribuirea sau copierea paginilor, acest lucru fiind ilegal.

4. MODIFICĂRI

Editura Ink Story își rezervă dreptul de a modifica periodic termenii și condițiile, utilizatorul trebuind să verifice actualizările de fiecare dată când accesează acest site. Modificările vor fi afișate în acest loc și vor avea efect imediat, iar utilizarea site-ului în continuare înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dumneavoastră.