Termeni de Returnare

Conform Ordonanței de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative:

Înainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intra în posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Prin contract la distantă se înțelege contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat intre un comerciant și un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte și la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicație la distantă.

Dreptul de retur în maxim 14 zile se adresează doar clienților care au achiziționat produse online direct de pe site-ul www.ink-story.ro.

Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice.

Cărțile care au pagini lipsă, sunt dezlipite sau prezintă defecțiuni tipografice, din cauza cărora manuscrisul nu poate fi citit, pot fi returnate.

Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 zile de la data informării Ink Story de către Consumator asupra deciziei sale de rambursare a produsului. Returnarea se va face de către cumpărător doar prin intermediul unei firme de curierat (coletele trimise prin poștă nu sunt acceptate) cu valoare ramburs 0 la adresa: Str. Colinei, Nr.7, oraș Pucioasa, județ Dâmbovița, România. Destinatar: Editura Ink Story SRL, Nr. contact: 0727644411.