Autor

Deseori, ezit să scriu despre mine. Prefer să fiu surprinsă de vârful peniței celor care mă cunosc sau îmi apreciază lucrările. Totuși, voi împărtăși câteva aspecte mai puțin cunoscute lumii largi. Sunt născută pe nouă august, sub semnul zodiacal Leu.

Îmi place să cred despre mine că sunt ambițioasă, romantică și, mai mult de atât, pasionată de tot ceea ce este învăluit în mister. De mică m-au atras casele părăsite pentru că, în mintea mea, acestea ascundeau o comoară care îmi era destinată. Și la momentul actual, tezaurul pe care mi l-am imaginat în anii copilăriei se lasă așteptat. Dar nu renunț! Probabil aceste căutări m-au determinat să apuc drumul scrisului (pe lângă un eveniment trist din viața mea). Intuiția îmi spune că, în realitate, cărțile pe care le las în urmă constituie comoara pe care o caut de atâta vreme. Sunt extrem de pasionată de tot ce ține de paranormal. Am acoperit toate documentarele, cărțile, articolele despre acest gen. Cumva, vreau să cred că nu totul se termină aici.

Pentru a reveni la aspecte mai pământești… nu-mi place lămâia. Și nu mănânc carne de vită de aproximativ șase ani, din motive personale.

Am ajuns să scriu serios acum cinci ani, când mi-am pierdut bunicul. El este cel mai important motiv pentru care am ales această cale, pe lângă faptul că am iubit să citesc de când mă știu.

Pe de altă parte, am ajuns să iubesc anatomia datorită tatălui meu. Când eram mică și învățam pentru această materie, el mă ajuta cu mare vervă. Și cred că mi-a transmis și mie pasiunea din vocea lui, de unde au rezultat și genurile de cărți pe care le scriu. Și acum, când anumite detalii despre anatomie mă aruncă în neant, îmi sun tatăl.